035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl

Maatwerk hoofdborden

Maatwerk hoofdborden

Onze hoofdborden worden niet geïmporteerd en zijn dus Nederlands fabricaat. Wij werken namelijk samen met een Nederlandse fabriek die deze hoofdborden maakt. De hoofdborden kunnen in de fabriek geheel op maat worden gemaakt, ook de stoffen en kleuren die hierbij gebruikt worden kunnen zelf gekozen worden. U kunt dus al uw maatwensen doorgeven, dan maken wij daarna een passende offerte.

Wij hebben een gigantisch stoffen assortiment. Zo hebben wij 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen waarin uw hoofdbord gestoffeerd kan worden. Als wij spreken over een maatwerk hoofdbord, dan bedoelen wij ook echt maatwerk! Want naast het feit dat u kunt kiezen uit deze vele stoffen en kleuren bent u ook volledig vrij om zelf u maatvoeringen te bepalen. En kers op de taart kunt u vervolgens ook nog kiezen uit allerlei opties. Zo kunt u kiezen voor een gecapitonneerd, met knopen, vlak, rond, Carre gestikt en nog vele andere hoofdborden.

Levertijden maatwerk hoofdborden

Wij kunnen meteen vanuit de fabriek leveren. Ook al het maatwerk kan snel geleverd worden. De gemiddelde levertijd is 2 weken. Mocht u spoed hebben, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Dan kunnen wij het proces zo snel en soepel mogelijk laten verlopen.

Contact maatwerk hoofdborden

Mocht u speciale maatwensen hebben, bel of mail dan even met uw wensen. Dan kunnen wij met u meedenken en overleggen. Het doel is natuurlijk een hoofdbord te leveren die aan uw wensen voldoet. Het telefoonnummer waar u ons op kunt bereiken is:┬á06 – 81 144 695. Ook kunt u ons bereken via het volgende mailadres: info@hoofdborden.nl

Informatie aanvraag