035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl

Hoofdbord Chesterfield

Een hoofdbord in de Chesterfield stijl heeft een zeer luxe en stijlvolle uitstraling! Volledig op maat te vervaardigen.

Hoofdbord carre gestikt

Een Carre gestikt hoofdbord is de perfecte manier om uw slaapkamer nieuw leven in te blazen. Dit hoofdbord kan volledig op maat vervaardigd worden. Klik hier!

Landelijk Hoofdbord Rechthoek

Dit schitterende landelijke hoofdbord is een echte eye-catcher. Dit hoofdbord kan volledig op maat vervaardigd worden en daardoor kunt u het exact laten aansluiten op uw huidige bed.

Hoofdbord op maat standaard

Dit landelijke hoofdbord op maat heeft een uitstraling waar je u tegen zegt. En dan hebben wij het nog niet over de prijs gehad. Benieuwd? Klik dan hier voor alle informatie.

Hoofdbord met knopen

Een zeer sprekend hoofdbord. Dit hoofdbord met knopen heeft een zeer sprekende uitstraling. De knopen geven net dat beetje extra’s aan het hoofdbord. Benieuwd? Klik dan hier.

Hoofdeinde bed model rol

Dit hoofdeinde voor een bed heeft een prachtige uitstraling. Het hoofdbord heeft een zeer sierlijke uitstraling door de glooiende rol vorm die in het hoofdbord zit. Benieuwd? Klik dan hier.

Hoofdbord op maat

Een hoofdbord volledig op maat? Het kan bij Hoofdborden.nl bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier om alle informatie te bekijken. Of neem even contact met ons op.