035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl
Wandbanken op maat

Wandbanken op maat

Wandbanken op maat Naast hoofdborden op maat fabriceren wij nog veel meer meubelstukken op maat. Zo kunnen wij ook schitterende wandbanken op maat fabriceren. Een prachtige toevoeging voor mensen met een ruime slaapkamer. Een wandbank ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Wandbanken op maat

Naast hoofdborden op maat fabriceren wij nog veel meer meubelstukken op maat. Zo kunnen wij ook schitterende wandbanken op maat fabriceren. Een prachtige toevoeging voor mensen met een ruime slaapkamer. Een wandbank bied u een verbluffend resultaat op het gebied van sfeer en uitstraling. Dit straalt dus ook af op de slaap- of woonkamer waarin u deze wandbank plaatst. Doordat wij deze wandbanken op maat kunnen fabriceren kunt u zelf de maten, kleuren en stoffen bepalen.

Details Wandbanken op maat

U kunt de wandbank volledig op maat laten vervaardigen! U kunt kiezen uit verscheidene opties zo kunt u kiezen voor een gecapitonneerde rug, een rugleuning met knopen of juist helemaal vlak. Het is maar net wat uw persoonlijke smaak is. Maar als u dacht dat dit de enige opties waren dan heeft u het goed mis. Want onze wandbanken op maat kunnen in wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen gestoffeerd worden. U weet dus zeker dat wij de stof en kleur in ons assortiment hebben waar u naar opzoek bent.

Ook in de maatvoering van onze wandbanken kan een hoop op maat gerealiseerd worden. U kunt zelf de breedte, diepte en hoogte bepalen! Een echt maatwerk product dus. Bent u benieuwd geraakt? Of heeft u vragen met betrekking tot een van onze meubelstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Levertijd Wandbanken op maat

De gemiddelde levertijd van een wandbank op maat is 6 tot 8 weken. Echter is het ook mogelijk om een voor een spoedbestelling te gaan. In dat geval kunnen wij uw wandbank binnen een tijdsbestek van 4 weken leveren. Wenst u een specifieke levertijd te ontvangen? Neem dan contact met ons op of bel ons even 06 – 811 44 695