035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl

Meubelstof Shadow

De meubelstof Shadow is een zeer bekende stof binnen de meubelbranche. Grote meubelketens maken vaak gebruik van deze meubelstof!

Meubelstof Monfort

Een schitterende linnen katoen meubelstof genaamd Monfort. Deze meubelstof voelt heerlijk zacht aan en is uiterst geschikt voor bankstellen, stoelen en anderen meubels.

Meubelstof Monet

De Meubelstof Monet is een schitterende Linnen katoen meubelstof. Een geweldige meubelstof voor hoofdborden en ander meubilair. Klik hier.

Meubelstof Golf

Een schitterende Polyester katoen meubelstof. Deze meubelstof is van een uitstekende kwaliteit! Benieuwd? Klik dan hier.

Meubelstof Proxima

De meubelstof Proxima is een grove meubelstof. Deze Polyester meubelstof heeft een zeer sprekende uitstraling. Benieuwd? Klik dan hier.

Meubelstof Planosa

De meubelstof Planosa is een meubelstof met een prachtige uitstraling. De stof brengt een zeer warme sfeer met zich mee. Klik hier voor de informatie.

Meubelstof Olbia

De meubelstof Olbia is een heerlijke zacht aanvoelende meubelstof. Perfect dus voor het gebruik bij meubilair. Benieuwd? Klik dan hier.

Meubelstof Make

De meubelstof Make is een meubelstof met een authentieke uitstraling. Benieuwd naar prijzen? Of specificaties? Klik dan hier.

Meubelstof Onore

De meubelstof Onore is een schitterende stof met strepen. U kunt er natuurlijk vervolgens zelf voor kiezen om horizontaal of verticaal te stofferen.

Meubelstof Maxx

De Meubelstof Maxx staat bekend om zijn prachtige geweven structuur. Daarnaast is deze stof uitermate geschikt voor het gebruik bij Hoofdborden.