035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl
Stoffen wandbekleding

Stoffen wandbekleding

Waarom gaan voor een simpel behang als u kunt kiezen voor een wandstoffering. Wij kunnen uw complete wand stofferen met een verbluffend eindresultaat! Klik hier voor impressies. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Stoffen wandbekleding

Hieronder vindt u een overzicht van voorbeelden van wat wij kunnen op het gebied van wandbekleding. Een wandbekleding is in feite niks anders dan een heel groot hoofdbord. Het is natuurlijk ook zwaar afhankelijk van wat u zelf voor ogen heeft. Het grote voordeel van maatwerk is namelijk dat u zelf de afmetingen, stoffen, kleuren en verscheidende opties kunt kiezen. Hierdoor krijgt u eigenlijk exact wat u wenst. Een wand stoffering is een strakke en stijlvolle manier om uw wand/muur van meer sfeer en uitstraling te voorzien. Het feit dat het nog eens volledig op maat kan maakt het concept natuurlijk alleen maar beter.

Details stoffen wandbekleding

Wij hebben een gigantisch stoffen assortiment, wij hebben tot wel 150 verschillende meubelstoffen en in totaal zo’n 900 verschillende kleuren. Hierdoor weet u zeker dat wij altijd de stof en kleur hebben waar u naar opzoek bent. Bent u benieuwd naar onze stoffen maar woont u ver weg? Dan is het ook mogelijk om stofstalen aan te vragen. Wij maken dan een selectie voor u en zullen deze per post aan u toezenden.

Verder kunt u natuurlijk kiezen uit verscheidene modellen en opties. Zo kunt u kiezen voor een helemaal strakke muurstoffering maar u kunt echter ook kiezen om te gaan voor een wandbekleding met capitons of rechthoekige vlakken. Dit brengt net dat beetje extra’s met zich mee. Daarentegen is dat wel iets waar u echt van moet houden. Maar dat is natuurlijk smaakafhankelijk.

Levertijd Stoffen wandbekleding

De levertijd is erg verschillend. Dit heeft natuurlijk te maken met de opties, stoffen en afmetingen die u kiest. Wenst u nou toch een specifieke levertijd te ontvangen? Dan kunt u altijd even contact met ons op nemen om uw wensen toe te lichten. Uiteraard is het ook mogelijk om ons even te bellen dat kan op: 06 – 811 44 695

Informatie aanvraag