035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl
Landelijk Hoofdbord Rechthoek

Landelijk Hoofdbord Rechthoek

Dit schitterende landelijke hoofdbord is een echte eye-catcher. Dit hoofdbord kan volledig op maat vervaardigd worden en daardoor kunt u het exact laten aansluiten op uw huidige bed. Meer >>
Vanaf € 295,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijk Hoofdbord Rechthoek

Hoofdbord Rechthoek heeft een zeer opvallende uitstraling. Dit Landelijk hoofdbord is een eye-catcher binnen uw slaapkamer! Bent u opzoek naar een manier om uw slaapkamer nieuw leven in te blazen zonder meteen de hele inrichting te veranderen? Dan is dit landelijk hoofdbord Rechthoek echt iets voor u het schitterende hoofdbord heeft een luxueuze uitstraling en dat straalt af op de hele slaapkamer!

Dus bent u nou opzoek naar een meubelstuk dat heel veel toevoegt aan uw slaapkamer zonder dat het direct ontzettend veel ruimte kost? Dan is dit Landelijk hoofdbord wellicht wat voor u. Want dit hoofdbord neemt alleen ruimte in op uw muur. Heeft u vragen? Of wenst u een stofstaal te ontvangen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Mogelijkheden Landelijk hoofdbord Rechthoek

De hoogte en breedte zijn ook aan te passen buiten deze standaardmaten. Wel krijgt u dan een persoonlijke offerte van ons.Wij hebben verschillende standaardmaten voor het hoofdbord Rechthoek:

Maat HoofdbordPrijs hoofdbord
120 cm hoog x 120 cm breed€ 299,-
120 cm hoog x 140 cm breed€ 349,-
120 cm hoog x 160 cm breed€ 399,-
120 cm hoog x 180 cm breed€ 449,-
120 cm hoog x 200 cm breed€ 499,-
120 cm hoog x 220 cm breed€ 549,-
120 cm hoog x 240 cm breed€ 599,-

 

Wij kunnen hoofdbord Rechthoek geheel op maat laten maken. De maten kunnen tot op de centimeter nauwkeurig worden doorgevoerd. Zodra u uw maatwensen heeft doorgegeven zullen wij voor u een bijpassende offerte maken. U kunt ook zelf de kleur en de stof bepalen voor hoofdbord Rechthoek. Wij hebben meer dan 800 stoffen en kleuren in ons assortiment. Dus u hoeft niet bang te zijn dat uw kleur en/of stof er niet bij zit. In onze showroom hebben wij de verschillende modellen staan. Deze kunt u uitgebreid bekijken. Wij sturen eventueel op aanvraag ook stofstalen op. Deze sturen wij via de post naar u op.

Levertijd en overige informatie Landelijk hoofdbord Rechthoek

De levertijd  is gemiddeld 4 weken. Voor een hoofdbord Rechthoek op maat is het gemiddeld 6 weken. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ons altijd even bellen of naar ons mailen. Ons telefoonnummer is: 06 – 81 144 695. Ons mailadres is: info@hoofdborden.nl

Informatie aanvraag