035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl
Kleine gecapitonneerde hocker

Kleine gecapitonneerde hocker

Ook een kleine gecapitonneerde hocker kan een grote impact hebben op de totale uitstraling van uw slaap- of woonkamer. Klik hier voor de informatie Meer >>
V.a. €119,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Kleine gecapitonneerde hocker

Een kleine gecapitonneerde hocker kan een grote impact hebben op de totale uitstraling van uw slaapkamer. De hocker heeft namelijk een zeer stijlvolle en sprekende uitstraling! Ondanks zijn formaat brengt dit een groot effect ter wegen. Maar uitstraling is natuurlijk niet het enige dat deze hocker u bied. De hocker is namelijk van een ongekende kwaliteit en daardoor kunt u er ellenlang gebruik van maken! Bent u benieuwd? Of heeft u vragen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Details kleine gecapitonneerde hocker

Voor deze hocker heeft u een ruime keuze aan kleuren en stoffen. U kunt hierbij kiezen uit 900 verschillende kleuren daarnaast heeft u ook nog een keuze uit circa 150 stoffen. Doordat de hocker een strak design heeft wordt het ook gezien als een luxe gecapitonneerde hocker. Comfortabel op zijn best als u of uw bezoek lekker languit de benen op de hocker kan leggen.

Afmetingen:
Hoogte: 42 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 51 cm

Stoffen
De Hocker is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Hocker in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de hocker ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment. Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de Hocker in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is.

Monet

 

Levertijd kleine gecapitonneerde hocker

De levertijd van de kleine gecapitonneerde hocker verschilt per week. Het kan voorkomen dat de hocker nog moet worden besteld,maar het kan zijn dat deze ook voorradig is. Wilt u een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 06-81144695 of 035 – 7513098

Informatie aanvraag