035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl
Hoofdeinde bed model rol

Hoofdeinde bed model rol

Dit hoofdeinde voor een bed heeft een prachtige uitstraling. Het hoofdbord heeft een zeer sierlijke uitstraling door de glooiende rol vorm die in het hoofdbord zit. Benieuwd? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Hoofdeinde bed model Rol

Dit hoofdeinde bed model Rol heeft een speelse uitstraling en maakt het design in uw slaapkamer helemaal af. Bent u nou opzoek naar een hoofdbord met van kwaliteit? Dan is dit hoofdbord echt iets voor u! Dit hoofdbord staat bij ons namelijk bekend als een van de kwalitatief beste hoofdborden uit ons assortiment! Daarnaast zorgt de rol in het hoofdbord voor een zeer stevige en comfortabele leuning. Iets wat natuurlijk erg belangrijk is bij een hoofdbord.

Verder heeft het een zeer stijlvolle en warme uitstraling. En dat ziet u ook terug in het algehele aanzicht van de kamer. Een hoofdbord kan het complete gevoel dat een slaapkamer uitstraalt veranderen! En dat zonder dat het meteen een hele hoop ruimte inneemt. Perfect dus ook voor mensen die net wat minder ruimte op hun slaapkamer hebben! Bent u nou geïnspireerd geraakt? Of wenst u een stofstaal te ontvangen? Neem vooral contact met ons op!

Mogelijkheden hoofdeinde bed model Rol

Wij hebben verschillende standaardmaten voor het hoofdbord Rol:

– 90 x 200 cm
– 120 x 200 cm
– 140 x 200 cm
– 160 x 200 cm
– 180 x 200 cm
– 200 x 200 cm
– 220 x 200 cm
– 240 x 200 cm

Wij kunnen hoofdeinde bed model Rol helemaal aan uw wensen laten voldoen. Het hoofdbord kan namelijk op de centimeter nauwkeurig gemaakt worden. U krijgt van ons een bijpassende prijsopgave zodra u uw wensen heeft doorgegeven. Ook kunt u zelf de kleur en stof bepalen. In ons assortiment hebben wij meer dan 800 verschillende stoffen en kleuren. Uw kleur en/of stof zit hier dan ook zeker bij! Wij hebben een showroom waar u de verschillende hoofdborden kunt bekijken. Mocht het ver rijden zijn naar onze showroom, of u wilt vast zien wat voor stoffen wij hebben, kunt u ook stofstalen aanvragen. Deze gaan dan via de post naar u toe.

Levertijd en overige informatie over het hoofdbord Rol

De levertijd is gemiddeld 4 weken. Op maat is het gemiddeld 6 weken. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ons altijd even bellen of naar ons mailen. Ons telefoonnummer is: 06 – 81 144 695. Ons mailadres is: info@hoofdborden.nl

Informatie aanvraag