035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl
Hoofdbord op maat

Hoofdbord op maat

Een hoofdbord volledig op maat? Het kan bij Hoofdborden.nl bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier om alle informatie te bekijken. Of neem even contact met ons op. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Hoofdbord op maat

Hoofdbord bij Hoofdborden.nl. Bent u op zoek naar een prachige hoofdbord dan bent u bij ons op het juiste adres. U heeft bij ons keuze uit een breed assortiment hoofdborden in een landelijke stijl. U heeft keuze uit verschillende soorten hoofdborden. Ook geven u de mogelijkheid om een eigen draai aan uw gewenste hoofdbord te geven. Ook bieden wij u de mogelijkheid om het hoofdbord op maat te laten vervaardigen.

Onze hoofdborden kunnen volledig op maat vervaardigd worden. Hierdoor weet u zeker dat het hoofdbord er exact zo uit komt te zien als u zelf voor ogen heeft. Het voordeel hiervan is dat u het hoofdbord exact kunt laten aansluiten op uw eigen bed.

Maar het zou geen hoofdbord op maat zijn als u er niet veel meer mogelijkheden zouden zijn! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende stijlen van het hoofdbord. Hieronder kunt u de verschillende stijlen en daarbij passende producten bezichtigen. Zo hebben wij schitterende gecapitonneerde hoofdborden, hoofdborden met knopen en of juist hoofdborden met schitterende rondingen. Eigenlijk hebben wij alles wat met betrekking tot een hoofdbord tot de mogelijkheden behoort! Dus neem snel contact met ons op en laat bij ons uw droomhoofdbord fabriceren.

Bent u benieuwd naar onze hoofdborden? Heeft u vragen of wenst u een stofstaal te ontvangen? Neem dan vooral even contact met ons op!

Model 1: Hoofdbord Chesterfield
Beschikbaar vanaf €479

Model 2: Hoofdbord Carre gestikt
Beschikbaar vanaf €299

Model 3: Hoofdbord Rechthoek
Beschikbaar vanaf €295

Model 4: Hoofdbord Standard
Beschikbaar vanaf €229

Model 5: Hoofdbord met Knopen
Beschikbaar vanaf €249

Model 6: Hoofdbord Rol
Beschikbaar vanaf €349

Waarom Hoofdborden.nl?

    • Topkwaliteit maatwerk
    • Scherpe prijzen
    • Kies uit meer dan 800 kleuren en stoffen
    • Bepaal zelf de maten
    • Nederlandse fabricaat!

Mogelijkheden van hoofdbord op maat

Een hoofdbord op maat is bij ons zeker mogelijk. Een maatwerk concept voor hoofdborden zult u niet snel meer tegen komen. De hoofdborden worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen de hoofdborden geheel naar uw wensen aanpassen . Kies uit meer dan 800 verschillende kleuren stoffen en bepaal zelf de maten. Nieuwsgierig? Vraag dan gratis informatie, of een Vrijblijvende Offerte aan.

Levertijd en prijzen

Wilt u meer te weten komen over de levertijd en de prijzen van de hoofdborden gecapitonneerd op maat, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar onder het nummer: 06-81144695.

Informatie aanvraag