035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl
Hoofdbord op maat standaard

Hoofdbord op maat standaard

Dit landelijke hoofdbord op maat heeft een uitstraling waar je u tegen zegt. En dan hebben wij het nog niet over de prijs gehad. Benieuwd? Klik dan hier voor alle informatie. Meer >>
Vanaf € 229,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Hoofdbord op maat standaard

Dit standaard hoofdbord zorgt voor net dat beetje extra uitstraling in uw slaapkamer. Ook is het een stuk fijner om tegen dit hoofdbord te leunen in plaats van een koude muur. Dit is natuurlijk de perfecte combinatie tussen elegantie en functionaliteit. Het hoofdbord heeft namelijk een zeer nette en elegante uitstraling. En dat straalt ook af op uw slaapkamer. Een echte sfeermaker dus.

Echter is het hoofdbord ook super functioneel. U kunt er heerlijk tegen aanleunen en een film of tv-programma kijken. Of kunt er heerlijk tegen aan wegzakken met een goed boek. Een hoofdbord brengt u vele voordelen en extra comfort. Terwijl het betrekkelijk weinig ruimte inneemt! Bent u benieuwd? Heeft u vragen of wenst u stofstalen te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Mogelijkheden hoofdbord standaard

Het is mogelijk de hoogte en breedte aan te passen buiten de volgende standaardmaten. Wij hebben verschillende standaardmaten voor het hoofdbord standaard:

Wij kunnen dit standaard hoofdbord op maat in de door u gekozen maten laten maken. Zodra u de werkelijke maten heeft doorgegeven kunnen wij voor u een passende prijsopgave maken. U kunt zelf bepalen welke kleur en welke stof het standaard hoofbord moet worden. In ons assortiment zitten meer dan 800 verschillende stoffen en kleuren. In onze showroom kunt u de verschillende hoofborden en stoffen bekijken. Mocht u vast een voorproefje willen ervaren kunnen wij u verschillende stoffen opsturen.

Levertijd en overige informatie Hoofdbord op maat standaard

De levertijd voor het hoofdbord standaard is gemiddeld 4 weken. Voor een hoofdbord standaard op maat is het gemiddeld 6 weken. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ons altijd even bellen of naar ons mailen. Ons telefoonnummer is: 06 – 81 144 695. Ons mailadres is: info@hoofdborden.nl

Informatie aanvraag