035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl
Hoofdbord Chesterfield

Hoofdbord Chesterfield

Een hoofdbord in de Chesterfield stijl heeft een zeer luxe en stijlvolle uitstraling! Volledig op maat te vervaardigen. Meer >>
Vanaf € 495,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Hoofdbord Chesterfield

De afwerking van dit hoofdbord is een prachtig gezicht voor in uw slaapkamer. Een Chesterfield hoofdbord betekent dat u een hoofdbord heeft met een gecapitonneerde leuning. Capitons worden veel in de meubelbranche gebruikt om het aanzicht van meubelstukken nog net dat beetje extra’s te geven. Zoals u kunt zien is dat ook bij dit geweldige hoofdbord gelukt. De gecapitonneerde rug voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan het hoofdbord.

Maar als u denkt dat het daarbij ophoud dan heeft u het goed mis! Dit gecapitonneerde hoofdbord is namelijk mede door de capitons van een ongekende kwaliteit! De capitons in de leuning verstevigen het hoofdbord namelijk als geheel. Hierdoor heeft u een nog steviger hoofdbord dan normaal! Perfect voor iemand die ook houd van een stevig gevoel in zijn rug tijdens het zitten.

Bent u benieuwd geraakt naar dit hoofdbord? En wilt u graag een stofstaal ontvangen? Of heeft u vragen met betrekking tot dit of een ander hoofdbord? Neem dan vooral even contact met ons op!

Mogelijkheden hoofdbord Chesterfield

De hoogte en breedte zijn ook aan te passen buiten deze standaardmaten. Wel krijgt u dan een persoonlijke offerte van ons. Wij hebben verschillende standaardmaten voor het hoofdbord Chesterfield:

Maat HoofdbordPrijs hoofdbord
120 cm hoog x 120 cm breed€ 495,-
120 cm hoog x 140 cm breed€ 575,-
120 cm hoog x 160 cm breed€ 660,-
120 cm hoog x 180 cm breed€ 740,-
120 cm hoog x 200 cm breed€ 820,-
120 cm hoog x 220 cm breed€ 900,-
120 cm hoog x 240 cm breed€ 980,-

 

Mocht u het hoofdbord Chesterfield in een door u gekozen maat willen hebben, kunnen wij deze voor u geheel op maat maken. Zodra u de werkelijke maten heeft doorgegeven kunnen wij voor u een passende prijsopgave maken. De kleur en de stof kunt u ook zelf uitkiezen. Wij hebben meer dan 800 stoffen in ons assortiment. In onze showroom kunt u de verschillende hoofborden en stoffen bekijken. Om u tijd te besparen kunnen wij u een selectie van stofstalen toesturen.

Levertijd en overige informatie

De levertijd voor het hoofdbord Chesterfield is gemiddeld 4 weken. Voor een hoofdbord Chesterfield op maat is het gemiddeld 6 weken. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ons altijd even bellen of naar ons mailen. Ons telefoonnummer is: 06 – 81 144 695. Ons mailadres is: info@hoofdborden.nl. Wij helpen u natuurlijk graag bij al uw vragen!

Informatie aanvraag