035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl
Hocker met rok

Hocker met rok

Een prachtige hocker met open deksel. Dit is niet alleen heel mooi maar ook nog eens multifunctioneel! U kunt er van alles in opbergen namelijk. Klik hier voor alle informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Hocker met rok

Deze hocker met rok heeft een mooi landelijk design waarmee die geweldig zal staan in een landelijke interieur. De hocker is comfortabel om op te zitten of om uw voeten op te leggen ter ondersteuning van de rug en zal goed bij uw stoel of bank passen. Als u bijvoorbeeld een landelijk stijl woonkamer of een moderne stijl heeft dan kunt u de het daar mee laten matchen. Vooral handig als u bijvoorbeeld al een stoel of bank heeft maar nog niet de bijbehorende hocker. Hiermee zal deze helemaal in de stijl van uw kamer opgaan.

Doordat u de het op maat kunt laten maken en zelf samen stellen, heeft u dus de mogelijkheid om de hocker bij het interieur te laten passen. Daarnaast kunt u deze ook ergens anders zetten bijvoorbeeld in de hal of op de slaapkamer voor het bed.

Details hocker met rok

U heeft een ruime keuze uit een collectie van meer dan 900 kleuren daarnaast kunt u ook nog uit circa 150 stoffen kiezen. De afmetingen zijn afhankelijk van hoe u de hocker samenstelt. Voor de prijs geldt hetzelfde hierbij is het afhankelijk van welke stof en kleur u kiest en welke afmetingen. Voor meer informatie hiervoor kunt u altijd langskomen of telefonisch contact opnemen.

Levertijd hocker met rok

De levertijd van de hocker verschilt per week. Het kan voorkomen dat de hocker nog moet worden besteld of dat deze nog voorradig is, mocht de hocker niet voorradig zijn dan zal de levertijd 6 tot 8 weken zijn. Wilt u een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 06-81144695 of 035 – 7513098