035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoofdborden.nl
Grote gecapitonneerde hocker

Grote gecapitonneerde hocker

Een schitterende grote gecapitonneerde hocker. Ziet u deze prachtige hocker al aan het voeteneinde van uw bed staan? Ideaal voor in de slaap- of woonkamer. Klik hier voor alle informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Grote gecapitonneerde Hocker

Hockers zijn echt geweldige meubelstukken. U kunt er op zitten, u kunt ze als tafel gebruiken of als hulpmiddel voor bijvoorbeeld het strikken van uw veters. Deze hocker is van een kwaliteit waar je u tegen zegt. De hockers kunnen ellenlang mee en dat is voor u natuurlijk erg plezierig. Daarnaast heeft de hocker natuurlijk een schitterende uitstraling en we noemen dit dan ook een echte blikvanger! Een hocker is niet een heel groot meubelstuk echter heeft het een gigantische impact op de algehele uitstraling van de ruimte waarin u een hocker plaatst.

Details Grote gecapitonneerde Hocker

De hocker is op maat te verkrijgen. Hierdoor heeft u zelf de keus hoe deze eruit gaat zien en met welke soort stof. Door deze mogelijkheid heeft u alles zelf in de hand en kunt u het helemaal naar eigen smaak laten maken, waardoor u het gewenste eindresultaat zult krijgen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een ruim assortiment van meer dan 900 kleuren daarnaast heeft u ook nog een keuze uit een collectie van ongeveer 150 stoffen.

De prijs is afhankelijk van hoe u deze samenstelt daarbij moet u denken aan welke stof en kleur combinatie u kiest. De prijs is ook afhankelijk van de afmetingen.

Afmetingen hocker
Hoogte: 39 cm
Breedte: 122 cm
Diepte: 50 cm

Stoffen
De Hocker is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Hocker in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de oorfauteuil ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment. Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de Hocker in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is.

Monet

 

Levertijd Hocker

De levertijd van de hocker verschilt per week. Het kan voorkomen dat de hocker nog moet worden besteld,maar het kan zijn dat deze ook voorradig is. Wilt u een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 06-81144695 of 035 – 7513098

Informatie aanvraag